Over Ons

Welkom bij The House of Goals & Gains! Ik neem je graag mee op reis door mijn bedrijf, waar ik mijn passie voor gezondheid, fitness en zelfvertrouwen deel met vrouwen zoals jij. Op deze pagina lees je meer over het team, onze missie, visie en het verhaal achter mijn bedrijf, en lees je hoe ik me toewijd aan het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen.

Ons Team

Kik

Oprichtster / Trainster

Ik ben Kik, de oprichter van deze inspirerende plek waar ik mijn passie voor fitness, gezondheid en empowerment kan delen. Mijn reis begon met mijn eigen persoonlijke strijd en heeft me geleid tot het creëren van deze unieke ruimte waar vrouwen worden aangemoedigd om hun volledige potentieel te bereiken.

Roos

Trainster

Roos is de nieuwste aanwinst van ons team bij The HOGG. Ze heeft een unieke achtergrond en is in contact gekomen met krachttraining door haar ervaring met scoliose en lordose. Roos gelooft sterk in de verbinding tussen hart, lichaam en geest en de kracht van een positief netwerk. Ze brengt persoonlijke aandacht, energie en passie in elke training en helpt haar cliënten om eigenaarschap over hun beweging te nemen.

Mijn Verhaal

Het verhaal van The House of Goals & Gains begon met mijn vastberadenheid om mijn eigen fysieke en mentale welzijn te verbeteren. Na jarenlang te hebben geworsteld met verschillende uitdagingen en mijn eigen reis naar persoonlijke groei, ontdekte ik de transformerende kracht van krachttraining en gezonde levensstijlkeuzes. Deze persoonlijke reis heeft me geïnspireerd om anderen te helpen hetzelfde pad van groei en zelfontdekking te bewandelen.

Mijn Missie en Visie

Mijn missie is simpel: het creëren van een ondersteunende en inspirerende omgeving waar vrouwen zich kunnen ontwikkelen, groeien en bloeien. Ik geloof dat ware kracht voortkomt uit een combinatie van fysieke fitheid, mentale veerkracht en zelfvertrouwen. Mijn visie is om een gemeenschap van sterke, zelfbewuste vrouwen te creëren die elkaar ondersteunen en empoweren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Mijn Ervaring

Met meer dan tien jaar ervaring in de fitnessindustrie en een passie voor het helpen van anderen, sta ik garant voor deskundige begeleiding en ondersteuning op elke stap van je reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Mijn persoonlijke toewijding aan elke klant maakt mij een uitzonderlijke coach en mentor.

Mijn Waarden

Mijn kernwaarden liggen aan de basis van alles wat we doen bij The House of Goals & Gains. Ze zijn niet alleen essentieel voor onze persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook voor de manier waarop we als gemeenschap met elkaar omgaan en elkaar ondersteunen. Hier zijn de waarden die mij drijven en die ik nastreef om in elke interactie, elk programma en elke beslissing te verweven.

Authenticiteit

Bij elke stap moedig ik mezelf en anderen aan om trouw te zijn aan wie we werkelijk zijn. Dit betekent het omarmen van onze unieke paden en het delen van onze ware zelf met de wereld.

Rechtvaardigheid

Ik streef ernaar om eerlijkheid en gerechtigheid in alle aspecten van mijn bedrijf te brengen. Dit houdt in dat iedereen met respect en zonder oordeel wordt behandeld.

Vrijheid

Vrijheid in de zin van het nastreven van onze passies, het maken van eigen keuzes en het leven van een leven dat waar is aan onszelf, is fundamenteel. Ik geloof in het empoweren van individuen om hun eigen pad te kiezen en te volgen.

Liefde

Liefde is de kern van alles wat we doen. Het gaat om zelfliefde, liefde voor elkaar en liefde voor het leven zelf. Door liefde te verspreiden, creëren we een positieve en ondersteunende omgeving voor iedereen.

Oprecht

Oprechtheid in communicatie en acties is cruciaal. Het gaat om eerlijk zijn tegenover onszelf en anderen, en trouw blijven aan onze waarden en overtuigingen.

Onze Groep

Bij The House of Goals & Gains streven we naar het creëren van een hechte en ondersteunende groep waarin vrouwen elkaar kunnen inspireren en motiveren. We organiseren regelmatig evenementen, workshops en sociale activiteiten om onze klanten samen te brengen en te versterken.

Mijn Toewijding

Mijn toewijding aan jouw succes gaat verder dan alleen fysieke training. Ik ben er om je te ondersteunen, te motiveren en te begeleiden op elk aspect van je reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Samen zullen we jouw doelen bereiken en jouw dromen waarmaken!

Klaar om je reis naar een gezonder en gelukkiger leven te beginnen?

Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jou kan helpen je doelen te bereiken!

Recensies

Wat leden over The House of Goals & Gains zeggen

B. Maria

“Coach Kik is echt een top coach! Ze luistert naar je wensen en bedenkt samen met je goede sport en voedingsschema’s om je doelen te behalen. Daarnaast is er geen hiërarchie met sporten. Het is juist een gezellig clubje die alles uit de kast wil halen om de beste versie van jezelf te worden 💪🏼”

Neelke Ebbelink

“Kik is geweldig. Ze is professioneel, lief met een flinke ruggengraat en denkt goed met je mee. Haar zaak ziet er top uit en je krijgt veel persoonlijke begeleiding. Aanrader!”

Erica Turmel-Donker

“Het is altijd fijn sporten bij Coach Kik/The House of Goals & Gains. Ik sport al 5 jaar bij Kik en ik kan wel zeggen dat het lifechanging is geweest. Kik heeft me geholpen met fitter worden, laten zien en voelen dat ondanks mijn chronische ziekte sporten voor mij ook gewoon was weggelegd.”

Nieuwsgierig naar wat andere leden over ons te zeggen hebben? Neem dan een kijkje op de reviewpagina.
Klik op de knop hieronder om direct naar de pagina te gaan.

Galerij