Trainingen

Bekijk hier onze diverse trainingsmogelijkheden die zijn ontworpen om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Klik op de onderstaande knoppen om meer te weten te komen over elke training en hoe ze kunnen bijdragen aan jouw succes.


Personal Training

Personal Training biedt op maat gemaakte trainingsschema’s en persoonlijke begeleiding om je naar je doelen te brengen. Met 1-op-1 of 1-op-2 sessies wordt de nadruk gelegd op correcte trainingstechnieken en individuele behoeften, terwijl organische gesprekken je helpen bij het omgaan met uitdagingen.


Jeugdtraining

De Jeugd Training is ontworpen voor kinderen van 7 tot 14 jaar en biedt een speelse en veilige omgeving om de basisprincipes van krachttraining te leren. Ideaal voor kinderen die hun sportvaardigheden willen verbeteren of zelfvertrouwen willen opbouwen. De opgedane kennis zal hen levenslang ten goede komen.


Small-Group Training

De Small Group Training is gericht op maximaal 6 dames met een basisbegrip van krachttraining. Je leert de juiste technieken voor oefeningen, waardoor je zelfstandig en verantwoord kunt trainen. Verschillende lidmaatschapsopties zijn beschikbaar, afhankelijk van je trainingsfrequentie.


Vrij Trainen

Bij vrij trainen ontvang je persoonlijke trainingschema’s en heb je de vrijheid om te trainen op je eigen schema. Optioneel is er een kwartaalcoachingssessie waarin je voortgang wordt besproken en schema’s worden aangepast. Verschillende lidmaatschapsopties zijn beschikbaar, inclusief daluren en verschillende duur van lidmaatschap.


The Executive Program (coming soon)

Ontdek binnenkort The Executive Program, een exclusief traject ontworpen door Kik & Romina van The House of Goals & Gains en URLEAD. Deze unieke ervaring biedt een diepgaande reis naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie over de lancering!


Extra’s

Wegen en meten, caloriebehoefte berekenen en voedingsplan aanpassen. Profiteer van onze diensten waarbij we je helpen bij het bijhouden van je voortgang, het berekenen van je caloriebehoeften en het aanpassen van je voedingsplan om ervoor te zorgen dat je optimaal voorbereid bent op het bereiken van je fitnessdoelen.


Trainingsrooster

Rooster Groepstrainingen

Bekijk ons trainingsrooster, met een mix van Small Group Training en Jeugdtraining sessies gedurende de week.
Let op! voor personal training en vrij trainen hanteren we aangepaste tijden. Lees meer op de specifieke trainingspagina’s.

DagTijdActiviteit
Maandag9.00 – 10.30
20.00 – 21.30
Small Group Training
Dinsdag15.30 – 16.30

20.00 – 21.30
Jeugdtraining

Small Group Training
Woensdag20.00 – 21.30Small Group Training
Donderdag19.00 – 20.00Jeugdtraining
Vrijdag9.00 – 10.30Small Group Training
Zondag10.00 – 11.30Small Group Training
Rooster Jeugd- en Small Group Training

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie nodig hebt of als je wilt beginnen met trainen bij The House of Goals & Gains. We kijken ernaar uit om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken!


Recensies

Wat leden over The House of Goals & Gains zeggen

B. Maria

“Coach Kik is echt een top coach! Ze luistert naar je wensen en bedenkt samen met je goede sport en voedingsschema’s om je doelen te behalen. Daarnaast is er geen hiërarchie met sporten. Het is juist een gezellig clubje die alles uit de kast wil halen om de beste versie van jezelf te worden 💪🏼”

Neelke Ebbelink

“Kik is geweldig. Ze is professioneel, lief met een flinke ruggengraat en denkt goed met je mee. Haar zaak ziet er top uit en je krijgt veel persoonlijke begeleiding. Aanrader!”

Erica Turmel-Donker

“Het is altijd fijn sporten bij Coach Kik/The House of Goals & Gains. Ik sport al 5 jaar bij Kik en ik kan wel zeggen dat het lifechanging is geweest. Kik heeft me geholpen met fitter worden, laten zien en voelen dat ondanks mijn chronische ziekte sporten voor mij ook gewoon was weggelegd.”

Nieuwsgierig naar wat andere leden over ons te zeggen hebben? Neem dan een kijkje op de reviewpagina.
Klik op de knop hieronder om direct naar de pagina te gaan.


Social Media

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten door ons te volgen op sociale media!