Personal training

Introductie

Met personal training word je volledig ontzorgd en krijg je alle persoonlijke aandacht die nodig is om jou naar een hoger niveau te tillen. Je volgt een op maat gemaakt trainingsschema dat aansluit op jouw specifieke doelen. Er wordt nauwlettend toegezien op de uitvoering van de oefeningen en indien nodig worden deze ter plekke aangepast. Tijdens de training ontstaan vaak organische gesprekken, waardoor je nieuwe inzichten krijgt en leert omgaan met uitdagingen die op je pad komen.


Voordelen

Voordelen van Personal training

Op maat gemaakt trainingsprogramma
Individuele aandacht en coaching
Focus op jouw specifieke doelen en behoeften
Deskundig advies en begeleiding


Tarieven

Tarieven Personal training

Onze tarieven voor personal training zijn afhankelijk van de duur en het aantal sessies per week. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en pakketten.

Type sessieTarief
1 op 1Vanaf €65,-/uur
1 op 2Vanaf €45,-/uur per persoon
Tarieven Personal training

Training

Trainingsmethode

Tijdens de personal trainingssessies zul je werken aan het verbeteren van je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en algehele fitheid. Ik zal je begeleiden bij het uitvoeren van oefeningen, de juiste technieken aanleren en ervoor zorgen dat je veilig en effectief traint.


Coaching

Coaching en Ondersteuning

Naast het trainen zelf bied ik ook coaching en ondersteuning op het gebied van voeding, levensstijl en mindset. Ik geloof dat een holistische benadering essentieel is voor het behalen van duurzame resultaten.


Lid worden

Wil je beginnen met personal training bij ons?

Personal training is enkel op afspraak beschikbaar. Neem contact met mij op om een intakegesprek in te plannen en samen je doelen te bespreken.


Recensies

Wat leden over The House of Goals & Gains zeggen

B. Maria

“Coach Kik is echt een top coach! Ze luistert naar je wensen en bedenkt samen met je goede sport en voedingsschema’s om je doelen te behalen. Daarnaast is er geen hiërarchie met sporten. Het is juist een gezellig clubje die alles uit de kast wil halen om de beste versie van jezelf te worden 💪🏼”

Neelke Ebbelink

“Kik is geweldig. Ze is professioneel, lief met een flinke ruggengraat en denkt goed met je mee. Haar zaak ziet er top uit en je krijgt veel persoonlijke begeleiding. Aanrader!”

Erica Turmel-Donker

“Het is altijd fijn sporten bij Coach Kik/The House of Goals & Gains. Ik sport al 5 jaar bij Kik en ik kan wel zeggen dat het lifechanging is geweest. Kik heeft me geholpen met fitter worden, laten zien en voelen dat ondanks mijn chronische ziekte sporten voor mij ook gewoon was weggelegd.”

Nieuwsgierig naar wat andere leden over ons te zeggen hebben? Neem dan een kijkje op de reviewpagina.
Klik op de knop hieronder om direct naar de pagina te gaan.


Content

Foto’s van Personal training