The Executive Program (coming soon)

Welkom bij The House of Goals & Gains en URLEAD. Mogen wij ons aan jullie voorstellen? Wij zijn Kik en Romina, de drijvende krachten achter deze samenwerking van passie en expertise.

Al meer dan zes jaar begeleid ik, Kik, vrouwen naar fysieke kracht en mentale veerkracht door middel van krachttraining bij The House of Goals & Gains. Hier geloven we niet alleen in het versterken van lichamen, maar ook in het cultiveren van een mindset die leidt tot blijvende transformatie.

Romina heeft zich de afgelopen twee decennia toegewijd aan de jeugdzorg en het sociale domein, waarbij ze haar kennis en ervaring heeft vergaard. In 2020 heeft ze URLEAD opgericht, waarbij ze haar unieke vermogen om via visualisatie diep in de psyche van anderen te duiken, inzet om de kern van iemands identiteit te bereiken.

Samen slaan we nu een nieuwe weg in en hebben we een exclusief programma voor jullie samengesteld: The Executive Program. Dit programma is ontworpen om een diepgaande reis naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling te bieden. Benieuwd naar wat dit traject precies inhoudt? Volg onze socials voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ben je nieuwsgierig en wil je nu al meer weten? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen!


Social Media

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten door ons te volgen op sociale media!