Recensies

Welkom bij onze recensiepagina, waar we graag onze ervaringen delen en feedback van onze gewaardeerde leden ontvangen. Hier vind je echte verhalen van onze klanten, evenals de mogelijkheid om zelf een recensie achter te laten. Leer meer over hun reis naar welzijn en geluk bij The House of Goals & Gains, en ontdek hoe onze persoonlijke aanpak en resultaatgerichte trainingen hen hebben geholpen hun fitnessdoelen te bereiken.


Recensies

Wat leden over The House of Goals & Gains zeggen

B. Maria

“Coach Kik is echt een top coach! Ze luistert naar je wensen en bedenkt samen met je goede sport en voedingsschema’s om je doelen te behalen. Daarnaast is er geen hiërarchie met sporten. Het is juist een gezellig clubje die alles uit de kast wil halen om de beste versie van jezelf te worden 💪🏼”

Neelke Ebbelink

“Kik is geweldig. Ze is professioneel, lief met een flinke ruggengraat en denkt goed met je mee. Haar zaak ziet er top uit en je krijgt veel persoonlijke begeleiding. Aanrader!”

Monique van der Veer

“Wat een power vrouw is dit zeg en wat een fijne lessen geeft zij!!

Ik sport ook in de sportschool en dan met dit erbij merk ik echt dat mijn conditie beter gaat. Leuke groep meiden/vrouwen bij elkaar.

Kan niks anders zeggen probeer het uit!”

Mcj Jax Eve 

“Coach Kik geeft mij de Kick om door te gaan en mezelf te pushen waar ik niet meer kan.. Vind de Body Weight trainingen super leuk.. Maar de POWER Hour is voor de afwisseling ook echt en DIKKE aanrader… Fijn dat er een Coach is zoals jij!!”

Asya Akkoyun

“Top coach! Train samen met me zus daar en we hebben enorm plezier!! Ga zo door.. wij genieten ervan en spierpijn hoort daar natuurlijk bij 😂”

Ilayda Akkoyun

“Na een lange periode begonnen met sporten.. Bij Kik bestaat “ik kan het niet” niet!!

Kik motiveert je, geeft je fijn en vertrouwd gevoel. Top coach!”

Caroline Wijnands

“Elke coach kan je helpen met voeding en trainingen, maar een coach die snapt hoe belangrijk mindset is, is goud waard. Geen poespas maar gewoon pittige trainingen, goede tips voor elk moment van de dag. Uitdaging in welke training je ook volgt!! Twijfels ……. gewoon doen!”

Danielle Estrela Joshua

Coach Kik biedt begeleiding op maat en staat inderdaad echt voor je klaar. Ik heb met allerlei blessures elke keer weer kunnen trainen. Ben erg tevreden en wil geen ander. Elk niveau kan bij haar terecht ook als ondersteuning bij een andere tak van sport. Probeer het en ik weet zeker dat je blijft komen.

Inge Weernekers

“Nu sinds een paar maandjes aan het sporten met CoachKik. Waar ik eerst dacht dat een personal coach er alleen was voor een voedings- en trainingsschema ben ik er inmiddels achter dat coaching zoveel meer is. Kik wist in korte tijd de vinger op zere plekken te leggen en de eerste maand was dan ook, vooral mentaal, best pittig. Ik merk dat ik nu mentaal steeds sterker word en voel mij een stuk beter bij de juiste voeding en training. CoachKik is echt een aanrader!”


Schrijf een recensie

Heb je zelf een positieve ervaring gehad bij The House of Goals & Gains? We horen graag jouw feedback! Laat een recensie achter en help anderen te ontdekken wat onze sportschool te bieden heeft.


Succesverhalen van onze leden

Lees inspirerende verhalen van onze klanten en ontdek hoe zij hun leven hebben veranderd door middel van onze trainingen en coaching. Leer meer over hun persoonlijke reis naar succes en laat je inspireren om zelf ook stappen te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven.

Erica Turmel-Donker

“Het is altijd fijn sporten bij Coach Kik/The House of Goals & Gains. Ik sport al 5 jaar bij Kik en ik kan wel zeggen dat het lifechanging is geweest. Kik heeft me geholpen met fitter worden, laten zien en voelen dat ondanks mijn chronische ziekte sporten voor mij ook gewoon was weggelegd.

Ik begon met buitensporten tijdens de bodyweight trainingen, door naar het Power Hour en nu al meer dan een jaar vrij trainen in haar mooie gym. Ik heb meer spierkracht en spiermassa gekregen, ben beter bestand tegen de grillen van mijn me/cvs en overall voel ik me top. Ook mentaal ben ik een stuk sterker geworden dankzij de trainingen.

Sinds een paar maanden sport mijn dochter van 9 ook eenmaal in de week met heel veel plezier bij Kik. Tijdens de jeugdtraining kan/mag ze zichzelf zijn, heeft ze ontdekt dat ze veel sterker is dan ze denkt en dat sporten leuk kan zijn!”

Nynke van Hernen

“Persoonlijke, oprechte en eerlijke begeleiding. Zegt waar het op staat, maar staat ook voor je klaar. No matter what. Tijdens de trainingen haalt ze het beste in je naar boven en pushed zij je over je grenzen heen. Elke keer als jij denkt dat je niet meer verder kan, laat zij zien dat je echt nog een extra herhaling of set in je hebt.

Ik ben niet alleen in bijna drie maanden lichamelijk verandert, maar mentaal ook. Ze draagt niet alleen een voeding- en trainingsschema op, maar luistert ook naar wat jij wilt. Stuurt goed bij, waardoor je constant weer het beste in je naar boven haalt.

Een coach die ik hopelijk nog lang aan mijn zijde mag houden😄”


Word lid

Wil je zelf ervaren wat onze The House of Goals & Gains te bieden heeft? Word nu lid en start jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven!”